Välkommen till Skavsta Golf

Golfbanan är belägen i den sörmländska idyllen nära Skavsta flygplats inte långt ifrån Nyköpings centrum. Hos oss får alla spela golf på en fullstor bana, oavsett om man har grönt kort eller ej. Vårt mål är helt enkelt att erbjuda golf till den som vill spela golf. Grupper tidsbokar på telefon 0702-17 22 60 men i övrigt är det fritt fram att komma ut och spela eller träna tekniken på vår övningsanläggning med driving range, bunker och putting green.

Bollar till rangen köper du enklast med kort direkt i vår bollmaskin och saknar du golfutrustning går det fint att hyra det under våra öppettider. Banan är öppen under dygnets alla ljusa timmar. När serveringen är stängd betalar du Greenfee och vagnhyra direkt i vår betalomat som finns i rummet till vänster om serveringen.

9-hålsbana

Vi erbjuder en skön och avkopplande golf på en 9-hålsbana som inbjuder till ett omväxlande spel genom skog, vatten och öppna fält.

Golfsimulator

Träna svingen året om i vår stationära golfsimulator. Här kan du till exempel utmana en vän eller kollega samtidigt som ni njuter av en lunch eller en enkel fika.

Boka golfsimulator här!

Serveringen på Skavsta golf har under lågsäsong endast öppet vid bokningar. För mer information kontakta Patrik på 0702-17 22 60 eller patrik@skavstagolf.se