Jogersö Restaurang & Konferens

1:a januari 2018 föddes Jogersö Restaurang & Konferens. Namnbytet kändes solklart för oss eftersom vi kommer att fokusera på platsen i hög grad. För oss blir Jogersö ännu en anläggning som passar in i vårt koncept med god mat i kombination med aktiviteter och friluftsliv.

Vi levererar företags- och familjeevent, en bra plats för konferenser eller möten, kundträffar och affärsluncher samt catering och fester som du vill ha dem. Boka direkt eller ring och diskutera dina idéer med oss på 0155-365 40 (Jogersö) eller  0702-172260 (Patrik Woss, verksamhetsansvarig).

Vi kommer naturligtvis att fortsätta att ha öppet för allmänheten, med söndagsbruncher och längre fram även AW/Quizfredagar, vi har en föreläsningsserie med intressanta idrottare på gång och vi kommer att fylla helgerna med intressanta workshops och aktiviteter för hela familjen, naturligtvis både ute och inne.

För oss är Jogersö året-runt men sommaren vid havet är naturligtvis lite speciell och då öppnar vi upp restaurangen alla dagar i veckan! Planeringen pågår för fullt och vi jobbar på att konceptet, vi kallar det ”Sjuttio dagar sommar”, ska bli något extra för alla smaker. Musik, stand-up och hög stämning är vad vi vill erbjuda. Mer kommer!

Välkommen till Jogersö! / Camilla och Patrik

Så här skriver SN om oss

Så här presenteras samarbetet av Oxelösunds Kommun