Uteträning med Enjoy Life

Vi tror att människor mår som bäst när får vara ute i naturen och samtidigt röra på sig. CrossNature är funktionell träning i naturen med fokus på styrka och kondition där vi mixar singel-, par- och gruppövningar så att alla kan utmana sig på sin nivå. Vi vill att alla ska kunna träna CrossNature med oss.

Vi håller flera fasta pass i veckan, bland annat i anslutning till våra anläggningar på Skavsta Golf och Jogersö. Våra instruktörer är utbildade och har kompetens inom områdena CrossNature, styrketräning, löpning, anatomi och skadeförebyggande träning. Dessutom har vi vår egen löpcoach. Teknik är viktigt för att minska risken för skador och även nå ett bättre resultat.

Utegym och hinderbana

Vi har precis påbörjat bygget av vår hinderbana och vårt utomhusgym, ett arbete som du kommer att kunna följa i detalj här på hemsidan. Vi återkommer med en inbjudan till vår invigning av Rävkullens hinderbana på Skavsta Golf.

Boka uteträning!

Yoga på Jogersö

Vår samarbetspartner Eva Arvidsson erbjuder yoga-pass i Gröna Rummet hos oss på Jogersö Restaurang & Konferens, måndagar och tisdagar 18.30-20.00. Välkommen att prova på 15 och 16 januari! Hör av dig till Eva på 0706-240931 eller ekvilibria@telia.com för att anmäla dig eller om du har frågor.

Läs mer här